Тази година конкурсът Playmate Of The Year  се очертава наистина

...
Тази година конкурсът Playmate Of The Year  се очертава наистина
Коментари Харесай

Ето ги новите плеймейтки! Красавиците вдигнаха горещ купон на морето

Тази година състезанието Playmate Of The Year  се обрисува в действителност парещ.

От списанието изрично отхвърлят да разкрият кои са новите кандидатки за популярност и всемирски искра, само че Hotarena се натъкна на пикантни техни фотоси. Изкусителките са заформили бясно женско празненство, като са захвърлили всевъзможни задръжки. Действието се случва в Bedroom beach, където след броени дни на 19 юли, ще бъде и формалното им показване.

Именно там са осъществени и част от извънредните снимки на девойки, с които ще бъдат показани на страниците на Playboy. На фотосите, на фотографа Иван Ерменков, оповестени в обществените мрежи, ясно се вижда, че главен диригент на празненството е основният редактор на списанието Любен Дилов – наследник. Прави усещане, че девойките са извънредно атрактивни и разнообразни като типаж, само че и неналичието на Христо Сираков.

Каква е повода да пропусне горещото празненство на морето може единствено да гадаем, само че се съмняваме да пропусне грандиозният ваучър този четвъртък. Именно тогава ще забележим всички 11 девойки в цялостния им искра. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР